HTML

Minden kérdésre tudom a választ

Tudok mindent. Egész egyszerűen.

Friss topikok

Linkblog

Hányas lába volt Adolf Hitlernek?

2008.10.29. 19:11 tudokmindent

Hányas lába volt Adolf Hitlernek, kérdezi meg magától minden halandó legalább hetente egyszer fogmosás közben. Negyvenhetes? Huszonhármas? Harminkilences?

Nos, az emberek körében tapasztalható tanácstalanság oly mértékben felbőszítette eme blog íróját, hogy kénytelen volt felkapni a mindig készenlétben tartott duplacsövűjét és az utcán tébláboló járőkelők közé pörkölni párszor, hogy megnyugodjon egy kicsit.

Íme amire mindenki vágyott:

Adolf Hitlernek NEM VOLTAK LÁBAI.

A Harmadik Birodalom félheréjű (bizony, abból sem volt neki túl sok) vezetője az Osztrák-Magyar Monarchia területén született, egészen pontosan Lábatlan községben. A kis Adolf ennek megfelelően hamar megtanult levitálni, amely képességét később, az első világháborúban rendkívüli mértékben ki tudta használni, mint légi felderítő. Aztán hirtelen Führer vagy mi lett belőle és itt kell figyelni mindenkinek! Ugye feltűnt, hogy mindig csak egy pódium mögött láthatjuk őt, ahogy éppen egyik kezével hadonászva közlekedési rendőröset játszik? Na kérném szépen ez nem véletlen! Így sokkal előnyösebb volt, kivillantani a hetyke bajuszt és rakoncátlan tincseket, a nem létező láb helyett!

Persze szerkesztőségünkhöz is eljutott néhány "fotó", amelyen "menetelni" látjuk ezt az egykori celebet, de természetesen nem dőlünk be ezeknek a PaintBrushal készült hitvány fércműveknek, mindössze gúnyos kacajjal tudjuk jutalmazni őket, körülbelül így: "HAHAHA!" A kedves olvasók is tegyenek így.

Szólj hozzá!

Címkék: tényfeltárás történelmi

A bejegyzés trackback címe:

https://tudokmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr100739113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása