HTML

Minden kérdésre tudom a választ

Tudok mindent. Egész egyszerűen.

Friss topikok

Linkblog

Honnan származnak a kertitörpék?

2008.10.22. 11:59 tudokmindent

Nagyon szomorú hiányossága a blog.hu-nak hogy nincs olyan oldal, ahol az emberek feltehetik a kérdéseiket, amelyeket szégyellnek megkérdezni a háziorvosuktól, gyógyszerészüktől, vagy csak az ágyban, a takaró alá bújva merik elsuttogni, hátha épp arra jár a Zsákos Ember és válaszol nekik.

Na kérem, ennek vége mától. Mostantól vége a nyomasztó lelki görcsöknek, tudat alá folytott kiváncsiságnak! Előre meg minden!

 

Első kérdésnek tegyük fel azt, ami joggal okozott nem egy nedves olvasónak álmatlan éjszakákat. Honnan származnak a kertitörpék, a giccs eme anyagi megtestesülései!

Ez egy rendkívül szomorú történet, mindig megkönnyezi a blog tulajdonosa, ahányszor eszébe jut, most is éppen szomorúan ingatom a fejem.

Az úgy volt, hogy Hófehérkének a hatalomra jutása után már nem volt szüksége addigi hű csatlósaira (és valljuk be, hálótársaira), mivel sokkal jobb partit látott az ifjú daliás herceg személyében. Ezért a gonosz mostoha varázskönyvét felhasználva kővé változtatta őket jól. Ráadásul, hogy senki ne merjen kekeckedni vele, elrettentő például kirakatta őket a királyi kertbe. Ez azonban a szándékolttól ellenkező hatást ért el, hiszen az emberek díjazták az ötletet. "Milyen jópofa", mondogatták, "Igazán cukik", bólogattak elismerően.

Talán mondanom sem kell, ezek a vélemények a királyi kancellár (ő amolyan ős PR-os volt) fülébe is eljutottak, ami azt eredményezte, hogy a következő pár évben a királyság kincstárát mindenféle giccses képződmények (kerti törpék mellett jól fogytak még a vízköpők és a hupikék törpikék is) eladásából származó bevételekből töltötték fel. A rettenetes eseményt egyedül Morgó úszta meg élve, aki akkor épp Ali Baba háremében járt "tanulmányi úton". Azóta is szörnyű bosszút forral.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudokmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr4726244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása