HTML

Minden kérdésre tudom a választ

Tudok mindent. Egész egyszerűen.

Friss topikok

Linkblog

Van-e létjogosultsága a bohócoknak?

2008.11.13. 08:51 tudokmindent

Namármost. Tudni kell azt, hogy mi itt a szerkesztőségben az empátia nagy tudású bajnokai vagyunk, a tolerancia amolyan felkent papjai. Ezért tehát megértjük azokat az embereket, akik szeretik a bohócokat.

Ez nem igaz, egyátalán nem értjük meg. Mér kéne viccesnek tartanunk, ha egy betegesen sminkelt Joker odaugrik mellénk és elkezd sikoltozni, hogy "Van másik!" . Ha sosem múló lelki sérüléseket akarunk okozni bármelyik gyereknek, nincs más dolgunk, mint ilyen hacukába bújni és jó hangosan ráhellózni az egyik sarok mögül. Idősebb korában tutira festett arcú prostikat fog halomba gyilkolni, hogy valahogy kompenzáljon.

Az egyetlen kivétel Szergej bohóc, na őt nem nyársalnánk fel, de csak azért nem, mert anno fekete-fehér tévében láttuk csak és ha jól emlékszünk ő nem beszélt sosem, ő ilyen kussolós bohóc volt. Úgyhogy ő megúszta, a többieket viszont megsütögetnénk, vagy valami forró billogot nyomnánk el a mellbimbójukon.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tudokmindent.blog.hu/api/trackback/id/tr56766537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2008.11.13. 16:45:26

Szergejre nem emlékszem, de az biztos, hogy aljas minden bohóc. Volt egy olyan műsor, hogy cigánykerék: Kamilla Teó, Lala, na őket ütöttem volna. Még most is nyomulnak bohócdoktorok néven. A köcsögök. :]

tudokmindent 2008.11.18. 07:36:16

Legyünk őszinték, egy legalább nyomaiban egészséges világban az általad említett három mutánsnak az üszkösödő hamvain táncolnának a boldog gyerekek. De nem így van, na ezért tartunk ott ahol.
süti beállítások módosítása